DEZE 5 SIERADEN ZIJN EEN MUSTHAVE VOOR ELKE VROUW

Een sieraad is een mooi item dat jouw outfit compleet kan maken. Ook is een sieraad iets persoonlijks en misschien staat het wel symbool voor een herinnering. Kies daarom voor een ontwerp dat goed bij jou past en tevens tijdloos is. Hieronder zetten wij de vijf meest tijdloze sieraden voor je op een rij die elke vrouw zou moeten hebben.

Deze 5 sieraden zijn een musthave voor elke vrouw

1 Statement


Als je oorbellen bent vergeten in te doen, loop je rond met een blotebillengezicht: herken je dat gevoel? Wanneer je eenmaal oorbellen bent gaan dragen, kun je niet meer zonder. Vooral statementoorbellen zorgen voor een wow-effect dat een boost van zelfvertrouwen kan geven. Kies voor statementoorbellen die passen bij jouw stijl. Ga bijvoorbeeld eens voor gouden oorringen of grote hangers.

Wanneer je liever geen zware sieraden in jouw oor wilt hangen, kun je in plaats van statementoorbellen ook kiezen voor opvallende ringen. Kies bijvoorbeeld voor een brede, gouden ring met een gekleurde edelsteen erin verwerkt dat matcht bij jouw kleding. Zo zie je er nóg stijlvoller uit.

2 Diamanten


Zoals de filmtitel ‘Diamonds Are Forever’ al zegt, zijn sieraden met diamanten tijdloos. Diamanten kunnen jouw gouden ring compleet maken en zorgen voor een chique uitstraling. Bovendien blijven sieraden met diamanten erin verwerkt mooi van uiterlijk: diamanten zijn zogenoemd onverwoestbaar en het is het sterkste materiaal dat je kunt vinden op aarde. Als eenmaal de zon op jouw ring schijnt, zal de ring een prachtige weerkaatsing geven van de zon. Deze eyecatchers kun je vinden op deze website. Naast ringen heb je ook oorbellen, kettingen en horloges gevuld met diamanten. In ieder geval zit je met diamanten altijd goed.

3 Subtiel


Less is more en daarom mogen subtiele sieraden niet ontbreken in de accessoireslade. Een minimalistische gouden ring kan jouw vingers slanker doen laten lijken. Daarnaast kun je minimalistische ringen goed combineren en ze zorgen net voor dat ene extraatje bij jouw outfit. Bovendien kun je ook meerdere minimalistische ringen om een vinger dragen voor een stoere look.

Naast ringen zijn eenvoudige oorknoppen altijd een go. Bovendien zijn het handige sieraden om te hebben. Wanneer je al veel sieraden draagt of wanneer je een rondje wil hardlopen, zijn eenvoudige oorknopjes altijd goed. Kleine oorbellen vallen niet veel op, maar maken alsnog jouw outfit af. Ook minimalistische kettingen zijn een echte musthave. Deze kun je in principe 24/7 dragen, omdat dit soort kettinkjes bij elke outfit goed staan. Ook kleine kettinkjes kun je tegelijkertijd dragen. Zo geef jij net die feestelijke touch aan jouw kleding.

4 Mesh


Veel kledingkasten zijn de laatste paar jaren gevuld met items van mesh. Dit is een stofje waarin kleine en fijne gaten zijn verwerkt, zodat de stof doorschijnend is. Naast kleding heeft mesh ook zijn intrede gemaakt in menig sieradenkistjes. Je ziet mesh namelijk steeds meer terugkomen in horloges en armbanden. Fijn als je weleens vergeet om op tijd op een afspraak te komen. Ook niet geheel onbelangrijk is dat een investering in een horloge een verstandige keuze zal zijn; horloges raken immers nooit uit de mode. In het begin zag je vooral zilverkleurige mesh-sieraden, maar tegenwoordig zijn er ook veel van dit soort sieraden te vinden in goud- en rosékleur. Daarnaast zijn sieraden gemaakt van mesh ook eenvoudig te combineren en zitten ze soepel.

5 Goud is altijd een goede keuze


Iedereen heeft zo zijn eigen smaak. De een gaat liever voor zilveren sieraden, de ander vindt de kleur van rosé mooi en iemand anders heeft een passie voor goud. In principe zit je met gouden sieraden altijd goed. Net als een horloge zijn gouden ringen een goede investering. Goud blijft namelijk geliefd en kostbaar materiaal. Daarnaast past een gouden ring bij iedere outfit, zowel bij mannen als bij vrouwen.
  • SIERADEN
  • MUSTHAVE
  • GOUD

MEEST RECENTE

JEWELLS & WATCHES BLOGS

DEZE 5 SIERADEN ZIJN EEN MUSTHAVE VOOR ELKE VROUW

Door: Lilian

Een sieraad is een mooi item dat jouw outfit compleet kan maken. Ook is een sieraad iets persoonlijks en misschien staat het wel symbool voor een herinnering. Kies daarom voor een ontwerp dat goed bij...

MONSTERBEDRAG VOOR DIT HORLOGE

Door: Tess

Na maanden van afwachten, is de kogel door de kerk. De Calibre 89 van Patek Phillipe wordt geveild. Vermoedelijk voor een recordprijs van tientallen miljoenen. Over de prijs van dit horloge kan men eindeloos...