HOE VALLEN CLARKS

Welk maat moet ik nemen van Clarks?
 Hoe vallen Clarks?
 Vallen Clarks groot of klein uit?
Als je op zoek bent naar nieuwe Clarks komen deze vragen vaak naar voren. Weet je niet goed welke maat je moet kiezen bij het kopen van de Clarks, bekijk dan onderstaand advies met het antwoord op de vraag: Hoe vallen Clarks? Het is namelijk al moeilijk genoeg om de Clarks desert boots en andere Clarks modellen in de juiste maat te kopen.

Hoe vallen Clarks Het is namelijk al moeilijk genoeg om de Clarks met de juiste maat te kopen. Daarom hebben wij van CoutureFashion voor jou een aantal tips opgeschreven, lees snel verder!

Hier is het antwoord op je vraag:
 Voor de heren vallen de Clarks gelijk uit. Dus heb je een maat 43 voet, dan kan je gewoon de Clarks schoenen kopen met maat 43.
Voor de dames vallen de Clarks over het algemeen gelijk uit. Echter heb je maat 35 raden wij 34 aan, heb je 35,5 raden wij 35 aan, heb je 36 raden wij 35,5 aan en heb je 36,5 raden wij 36 aan. Vanaf maat 37 vallen de Clarks precies goed.

Tijdelijke Clarks Originals sale
Tot 50% en soms wel tot 70%!

Clarks sale heren Clarks sale dames
 

Clarks dames voor brede of smalle voeten


Clarks dames voor brede voeten en Clarks voor smalle voeten? 
Bij de dames Clarks voor brede voeten kennen we vier breedte maten. Bij smalle voeten heb je breedte maat C, bij standaard heb je breedte maat D, bij brede voeten heb je breedte maat E en bij extra breed EE.

Clarks heren voor brede voeten of smalle voeten



Bij de heren Clarks voor brede voeten kennen we drie breedte maten. F is voor smalle voeten, G is voor standaard voeten en de H is voor brede voeten. Als je leren/suède Clarks hebt willen die naar verloop van tijd weer in de breedte iets uit. Leer/suède rekt namelijk.

Tijdelijke Clarks Originals sale
Tot 50% en soms wel tot 70%!

Clarks sale heren Clarks sale dames
 
We hopen dat we antwoord hebben gegeven op je vraag: Hoe vallen clarks desert boots?
Heb je zelf Clarks en denk jij er anders over of vallen ze voor brede voeten anders dan met smalle voeten. Laat dan even een reactie achter hieronder.

Clarks zijn bij verschillende webshops verkrijgbaar, maar hoe weet je nou of je jouw Clarks paar voor de laagste prijs gaat kopen? Bekijk nog even het overzicht van Clarks op CoutureFashion en zie in een oogopslag waar deze verkrijgbaar zijn voor de laagste prijs.
  • CLARKS
  • DESERT BOOTS

MEEST RECENTE

FASHION BLOGS

Combineren met stijl: de perfecte outfits met heren knitwear
21Feb

COMBINEREN MET STIJL: DE PERFECTE OUTFITS MET HEREN KNITWEAR

Door: Lilian

Waar je ook naartoe gaat, je wil natuurlijk wel goed voor de dag komen. Haren goed gestyled, een lekker luchtje op en een stijlvolle outfit. Vooral dat laatste is een belangrijk punt om over na te denken,...

De perfecte kleding voor een ontspannen picknick
29Nov

DE PERFECTE KLEDING VOOR EEN ONTSPANNEN PICKNICK

Door: Lilian

Een picknick is een leuke manier om heerlijk in de buitenlucht te eten. Vaak wordt er op een kleed verschillende soorten eten en drinken uitgestald waar iedereen dan van kan pakken. Op het strand, in het...

De invloed van interieurontwerp op jouw inloopkast
17Oct

DE INVLOED VAN INTERIEURONTWERP OP JOUW INLOOPKAST

Door: Lilian

Een inloopkast is de droom van elke modefanaat. Het is meer dan enkel de plek voor je kleding en accessoires. Optimaliseer je inloopkast door middel van een sterk interieurontwerp. Dit speelt een grote...

De juiste bikini vinden als je een grote cupmaat hebt? Wij hebben de gouden tips!
27Sep

DE JUISTE BIKINI VINDEN ALS JE EEN GROTE CUPMAAT HEBT? WIJ HEBBEN DE GOUDEN TIPS!

Door: Lilian

Voor vrouwen met een maatje meer is het kopen van kleding vaak een behoorlijke uitdaging. Gelukkig zijn er steeds meer winkels en webshops die mooie collecties aanbieden waarin ook de wat vollere dames...

3x tips om meer kleur in jouw outfit terug te laten komen
05Sep

3X TIPS OM MEER KLEUR IN JOUW OUTFIT TERUG TE LATEN KOMEN

Door: Lilian

Het is altijd een goed idee om meer kleur in jouw outfit terug te laten komen. Met kleuren in je outfit straal je vrolijkheid en pit uit en dat is misschien iets waar je juist naar op zoek bent. Het hoeft...

Waar je op moet letten als je bedrijfskleding online koopt
10Jul

WAAR JE OP MOET LETTEN ALS JE BEDRIJFSKLEDING ONLINE KOOPT

Door: Tess

Het online bestellen van bedrijfskleding biedt talloze voordelen voor zowel werkgevers als werknemers....